fultext

Drobečková navigace

Úvod > Dění v obci > Kalendář akcí > Hlášení

Hlášení



Datum konání:
21.2.2017

Firma POPP z Velkých Bílovic přijme nové zaměstnance do výroby.
V případě zájmu pošlete svůj životopis na mailovou adresu INFO@POPP.CZ "

Autoškola Tománek zahájí v sobotu 25.2.2017  v Prušánkách kurz řízení na osobní automobil. Začátek v 16:00 hod na KD

 Soukromý prodejce ze Sudoměřic bude zítra od 9:00 do 9:30 prodávat v naší obci-uz.bok,uz.maso a jiné uzeniny. Dále bude prodávat čerstvě bourané maso

 

Našly se klíče, k doptání na OÚ.

 

 Rybářství Dujsík bude zítra v 9:00 hod. prodávat živé ryby: kapr, kapří ½, amur, tolstolobik, štika, pstruh. Na požádání zabije a vykuchá.

 

Topenářský servis Malá Morávka bude provádět v naší obci v sobotu 4.3. revize kotlů na tuhá paliva těchto značek: Viadrus, Opop, Atmos, Dakon, Atak, Etka, Rojek, Kovarson, Ekoefekt, Werner, Ponast, Slokov, Haas a veškerých krobových vložek a kamen nad 10 kW. Dále bude provádět kontroly a čištění komínů a kontroly kotlů na plynná paliva. Zájemci se mohou objednat na tel. čísle 608 748 989. Cena za kontrolu a čištění komínu je 300,- Kč, cena za kontrolu a čištění plynového kotle je 300,- Kč a cena za revizi kotle na tuhá paliva je 500,- Kč.


Firma VEOS Pospíšil s.r.o z Dolních Bojanovic přijme do trvalého poměru 5 nových zaměstnanců na pozici elektrikáře pro práci v tuzemsku i v zahraničí. Uchazeči o práci v zahraničí alespoň základy AJ nebo NJ. Nástup možný ihned. Více informací na tel.: 721 087 374, popř. své životopisy zasílejte na e-mail: p.blahova@veos.cz.“

Zveme všechny zájemce do fašaňkového průvodu, který se koná v neděli 26.února u nás v obci, sraz všech maškar i příznivců bez kostýmů bude ve 14 hodin u kulturního domu. Průvod půjde ulicí Bílovskou ke starostovi žádat o povolení práva obchůzky, potom navštíví stárkovské rodiny, projde ulicí Záhumní, Za Kostelem, U Sklepů,  Benátkami a Břeclavskou se vrátí na sólo, kde  zatančí  fašaňkové tance a pochová se basa. Všichni jste srdečně zváni.