fultext

Drobečková navigace

Úvod > Dění v obci > Kalendář akcí > Hlášení

Hlášení



Datum konání:
24.4.2017

Vážení občané, 
na obecním úřadě je možné podat žádost o bydlení v nově vybudovaných bytech a zároveň i získat bližší informace.

 

Prodejce z Hradiště bude zítra ve 14:30 – 14:45 hod. prodávat v naší obci čerstvá vejce za 88,- Kč, med, česnek, mák, brambory a cibuli.

 

Soukromý prodejce ze Sudoměřic bude ve středu od 9:00 do 9:30 prodávat v naší obci -uz.bok,uz.maso a jiné uzeniny. Dále bude prodávat čerstvě bourané maso.

Drůbežárna Prace bude v sobotu 29. 4.  ve 14:00 hod.  prodávat: kuřice všech barev - 170 Kč/ks, chovné kohouty, roční slepice - 80 Kč/ks, káčata, housata, husokačeny, krůty, brojlerová kuřata a krmivo pro drůbež a králíky + vitamínové doplňky, dále pak vykupovat králičí kožky - 5 Kč/ks.

Srdečně vás zveme na Pálení čarodějnic, které započne tuto neděli 30.4. v 16,30 přeletem na kolech naší obcí. Sraz čarodějů a čarodějek v Agrární. Na tomtéž místě budou od 17 hodin připraveny soutěže pro děti, ukončené přetahováním lana a vařením kouzelného lektvaru. Na závěr se  zapálí vatra s čarodějnicí. Po absolvování soutěží dostanou děti  špekáček na opečení  a sladkou odměnu.

 

Divadlo Boleradice vás zve na další premiéru tohoto roku na detektivní komedii JEZINKY BEZINKY v režii Jiřího Brabce. Děj jedné z nejslavnějších detektivních komedií světové dramatiky se odehrává v milém a pohodlném domě, z jehož stěn dýchá spíš atmosféra viktoriánské Anglie než newyorský Brooklyn padesátých let. Dvě starší elegantní dámy, sestry Abby a Marta Brewsterovy , příjemné a pohostinné slečny, zvou podobně staré pány na bezinkové víno… V této rajské pohodě se však dějí věci nadmíru podezřelé... Premiéra je v sobotu 29. dubna večer v 19:30. Další reprízy následují v neděli 30. dubna, v neděli 7. května a v pátek 12. května. Celý podrobný program divadla i s pozvánkou na květnovou divadelní přehlídku Jarní Sešlost najdete na webových stránkách Divadla Boleradice. Pokladna je otevřena v pátek od 18 hodin a hodinu před každým představením. Těšíme se na vaši návštěvu.