fultext

Drobečková navigace

Úvod > Dění v obci > Kalendář akcí > Hlášení

Hlášení



Datum konání:
3.8.2017

Společnost SYNPRO, s.r.o. Velké Bílovice přijme traktoristu a obsluhu křovinořezu. Nástup možný ihned, vhodné jako brigáda. Požadují: Řidičské oprávnění sk. T, manuální zručnost, samostatnost, pracovitost. Praxe na obdobné pozici výhodou. Informace na telefonu 604 462 942.

 

 Podlahy Capita pořádají velký výprodej koberců a PVC. Provádí zaměření, dopravu, pokládku i obšívání. Adresa prodejny: Břeclav, Nádražní 1210 vedle Poštorenských keramických závodů. Telefon: 513 036 366

 

Plkač Trophy Cup Josefov 2017

 V sobotu 5. srpna 2017 se bude konat v Josefově šestý ročník závodů plkačů, traktorů veteránů a traktorů skoronoviců. Zahájení v 14.00 hod u Rybníčku, kde bude probíhat registrace zápisem do startovní listiny, narážením startovních čísel a seznámení s tratí. Start bude v 15.00 hod.

Kategorie:

  1. Plkač vinný uan (Terra, Vari, Kubota, Iseki aj.)
  2. Plkač vinný tú (TK, malotraktory typu Slavia aj.)
  3. Plkač vinný free (plkače domácí výroby)
  4. Traktor veterán (Zetor 25 a jemu podobné, např: Super apod.)
  5. Traktor skoronovic (traktory vyrobené do roku 1990)
  6. Fechtl babette (pouze Babeta)

Po hlavních závodech proběhnou závody Plkač kindr pro děti. Všichni, kdo si chcete zazávodit nebo se jen pobavit přijďte, jste srdečně pořádající obcí Josefov a jejími hasiči, zváni. Občerstvení je zajištěno a starosta věnoval několik beček toho nejlepšího piva, posezení bude v prostoru Rybníčku.