fultext

Drobečková navigace

Úvod > Dění v obci > Kalendář akcí > Hlášení

Hlášení



Datum konání:
1.12.2017

Divadelní spolek Šejkspír z Moravského Žižkova Vás zve na divadelní představení „CHARLEYOVA TETA“, které se uskuteční již tuto sobotu 2. prosince od 19:00 hodin a v neděli 3.prosince od 17:00 hodin v kulturním domě v Moravském Žižkově

 

Restaurace Maděřič pořádá dne 2.prosince od 14:00 hodin MIKULÁŠSKÉ ODPOLEDNE. Děti se mohou těšit na tvoření z bambulek, vánoční dílničku, nadílku od Mikuláše, zábavné odpoledne plné her, soutěží a zábavy. Vstup zdarma.

 

 

Vinařské potřeby LIPERA Velké Bílovice vás zvou k nákupu vánočních stromků - jedlí, smrčků, borovic za nejlepší ceny. Pozor, ke každému stromečku svařák zdarma! Takže nezapomeňte, Vinařské potřeby LIPERA Velké Bílovice, každý pracovní den od 8h do 17h a v sobotu dopoledne.

 

Společnost Oxid Networks, která patří mezi významné poskytovatele telekomunikačních služeb na jižní Moravě, hledá nyní z důvodu rozšíření svého týmu vhodné kandidáty na pozici Montážní technik. Místem výkonu práce jsou Velké Bílovice. Pokud hledáte novou zkušenost v IT, lákají Vás nejnovější technologie, tak je tato práce vhodná právě pro Vás. V případě zájmu naleznete více informací na webových stránkách www.oxid.cz , nebo telefonicky na čísle +420 604 164 839. Těší se na spolupráci s Vámi.