fultext

Drobečková navigace

Úvod > Dění v obci > Kalendář akcí > Hlášení 24.4.2015

Hlášení 24.4.2015



Datum konání:
24.4.2015

Oznamujeme občanům, že do konce měsíce dubna 2015 jsou splatné poplatky za komunální odpad a poplatek ze psů. Poplatky je možné zaplatit v hotovosti na obecním úřadě nebo bezhotovostním převodem na účet číslo 3524651/0100. Jako variabilní symbol uveďte číslo popisné. Do zprávy pro příjemce můžete uvést jaký druh poplatku platíte. Cena poplatku za komunální odpad je 500 Kč/osobu/rok a poplatek ze psů 100 Kč za jednoho psa.  Od 1. května již popelnice bez čárového kódu nebudou vyvezeny.

 

Firma POPP z Velkých Bílovic, zabývající se výrobou zastřešení bazénů a teras, přijme nové zaměstnance do výroby. V případě zájmu zasílejte Vaše životopisy na mailovou adresu: info@popp-international.com  

 

 

Prodejna Elektro Kvart Dolní Bojanovice oznamuje akci – Starou televizi za novou. Při odevzdání jakékoli staré televize na prodejně získá zákazník slevu až 1000 Kč na nákup nové televize. Dále nabízí  veškeré domácí spotřebiče a vestavné spotřebiče za skvělé jarní akční ceny. Vše je možné koupit i na splátky. Prodejna zajišťuje rozvoz zboží zdarma. Na návštěvu se těší prodejna Elektro Kvart Dolní Bojanovice.

 

Necho spol. s r.o. oznamuje otevření nové prodejny zahradnických potřeb, balkonových květin a dárkového zboží na ulici Lidická v Břeclavi naproti Tesca. Prodej bude zahájen v sobotu 25. dubna od 9 hodin.

 

Hledá se pronájem v obci Moravský Žižkov. Informace na tel. číslo 775 083 696.

 

Drůbežárna Prace bude v sobotu 25.4. ve 14:00 hodin u pošty prodávat:
kuřice všech barev a chovné kohouty, cena 160 - 170 Kč/ks,
roční slepice, cena 80 Kč/ks,
brojlerová kuřata a káčata, krůty, housata, husokačeny a krmivo pro drůbež a králíky.
Dále pak vykupovat králičí kůže, cena až 20 Kč za kůži.

 

Soukromá firma Kohaplant, spol. s r.o. – dlouholeté prodejce ovocných  dřevin bude v sobotu 25. dubna od 15 hodin prodávat v naší obci ovocné stromky -  Jabloně, Broskve, Švestky, Hrušky, Meruňky, Višně, Blumy, Lísky, Třešně srdcovky, Nektarinky, Rybíz – červené, bílé
a černé osvědčené odrůdy vynikající chuti, nenáročné na pěstování, dále Angrešt bílé
a červené odrůdy odolné proti padlí, Borůvky, Tayberry, Ostružiny Orkan, Zimolez, Aktinidie – kiwi mrazu odolná osvědčená odrůda vhodná do všech poloh, Réva stolní, Maliny, Amalanchier, Balené růže – široký sortiment odrůd od bílé až po krvavě červenou, Švestky pouze za 99 Kč. Speciální hnojivo na podporu kořenového systému. Kořeny jsou ošetřeny speciálním disperzním gelem, který chrání kořeny před vysušením. Zdrží se asi půl hodiny.