fultext

Drobečková navigace

Úvod > Dění v obci > Kalendář akcí > Hlášení

Hlášení



Datum konání:
26.6.2015

Základní škola v Moravském Žižkově Vás zve na slavnostní pasování žáků 9. ročníků, které  se koná v pondělí 29. června 2015 v 18:00 hodin v kulturním domě. Součástí programu je i ukázka dokumentárního filmu, který v pamětech žižkovských obyvatel zachycuje válečné události.

 

V prodejně potravin na Prušánské ulici probíhají další akční slevy na vybrané zboží - potraviny, uzenářské výrobky, drogerii, mražené zboží, nápoje a další. Podrobné informace najdete v letáku ve vaší schránce. Soutěž „GRILOVÁNÍ S PARTNEREM“ pokračuje až do 19.července 2015. 

 

Restaurace Maděřič Vás zve 4. 7. 2015 od 20 hodin na Hawai party. Hraje DJ Lukas. Přijďte se pobavit, zatančit v havaj košilích, žabkách, plavkách, kytičkách. Čeká na Vás Coctail servis s ohňovou show, grilování, havajské menu, zumba párty s Péťou a soutěže o skvělé ceny. 

 

Stavební úřad Velké Bílovice oznamuje, že ve dnech od 1. 7. do 15. 7. 2015 nebude z důvodu dovolené úřadovat . 

 

MUDr. Palaj oznamuje, že od 29. června do 3. července 2015 nebude z důvodu dovolené ordinovat. Zastupuje MUDr. Krejčí.

 

Fotbalový oddíl Vás zve v neděli 28. června na přátelské utkání mužů se soupeřem SK Dobkovice z okresu Děčín. Začátek v 11:00 hodin.

 

Firma HIGHFIVE, s.r.o. z důvodu prudkého nárůstu objemu zakázek hledá uchazeče na pozici INSPEKTOR/INSPEKTORKA kvality dílců pro automobilový průmysl.Jedná se o lehkou manuální práci vhodnou jak pro muže, tak i pro ženy. Práce se týkají vizuální kontroly, měření, případně drobného opracování dílců pro automobilový průmysl. Na práci je každý pracovník zaškolen. Směny jsou nárazově s možností dohodnout se na nástupu. Jedná se převážně o 8 hodinové směny, občasné jsou 10-12 h směny. Práce není vhodná pro důchodce a ZTP.
Náplň práce: Kontrolní práce v oblasti kvality ve výrobních firmách na Břeclavsku (na zakázky mimo Břeclav doprava zajištěna)
Požadavky: Pečlivost a zodpovědný přístup, dobrý zrak, zručnost, časová flexibilita
Nabízí: práci na DPP, příplatky za noční, víkendy a svátky, zajímavou praxi v oblasti kvality automobilového průmyslu.  Pošlete svůj životopis s tel. kontaktem e-mailem, případně se informuje telefonicky. Do předmětu e-mailu „Inzerát Břeclav“. Kontakty: personalni@hfive.cz nebo 702 107 773.