fultext

Drobečková navigace

Úvod > Dění v obci > Kalendář akcí > Hlášení

Hlášení



Datum konání:
9.7.2015

MUDr. Krejčí nebude z důvodu dovolené od 13. do 17. 7. 2015 ordinovat. Zastupuje MUDr. Palaj. 

 

V prodejně Potravin na Prušánské ulici probíhají další akční slevy na vybrané zboží - potraviny, uzenářské výrobky, drogerii, mražené zboží, nápoje a další. Podrobné informace najdete v letáku ve vaší schránce. Soutěž „GRILOVÁNÍ S PARTNEREM“ pokračuje až do 19.července 2015.

 

Firma POPP z Velkých Bílovic přijme řidiče a montážního technika. Řidičský průkaz sk. C podmínkou a znalost německého jazyka výhodou.
V případě zájmu posílejte Vaše životopisy na mailovou adresu firmy. 
info@popp-international.com "

 

Restaurace Maděřič Vás zve 18. července od 20:00 hodin na Grilované speciality. Přijďte si posedět, pojíst nebo popít na zahrádce.

 

Vinařský ráj v Čejkovicích příjme pracovníka na pozici servisního technika k zajišťování záručních i pozáručních servisních oprav u klientů, objednávání náhradních dílů, řešení technických problémů nebo reklamací atd. Více informací na www.vinarskyraj.cz nebo na tel.č.: 606 663 774.

 

Společnost Grafton nabízí práci na pozici Dělník/Dělnice, Šička, Skladník v Hodoníně. Podmínkou je ochota pracovat ve třísměnném provozu, manuální zručnost, výhodou
je vzdělání v oblasti strojírenství. Nabízíme práci na hlavní pracovní poměr s nástupem ihned. Nabízíme moderní pracovní prostředí a bonus za kvalitu. V případě zájmu nás kontaktuje na telefonním čísle 724 875 143.

 

Nabídka hlavního pracovního poměru na dlouhodobou spolupráci do Hodonína na pozici operátora výroby, mzda 11.000 až 14.000 Kč/měsíc + výkonnostní prémie, nástup ihned. V případě zájmu volejte na telefonní číslo 513 034 168.