fultext

Drobečková navigace

Úvod > Dění v obci > Kalendář akcí > Hlášení

Hlášení



Datum konání:
26.8.2015

Pojízdná prodejna společnosti ZERA, a. s. Ratíškovice oznamuje, že ve čtvrtek 27. srpna  v 11:00 hodin bude v naší obci prodávat krmné směsi pro hospodářská zvířata - králík 25 kg za 210 Kč, nosnice - sypká 25kg za 225 Kč, krmiva pro kuřata, kachny a jiné. Produkty jsou nabízeny
v různých velikostech balení a za výhodné ceny.
Více informací na telefonu: 727 982 766.

 

Myslivecký spolek Moravský Žižkov oznamuje, že v pátek 28. srpna 2015 se koná schůze všech myslivců v restauraci Maděřič. Začátek v 19:00 hodin. Účast všech nutná.

 

Mateřská škola Sluníčko oznamuje rodičům, že nový školní rok bude zahájen v úterý 1. září 2015 dopoledním provozem do 13. hodin. Informace a značky dětí jsou vyvěšeny v prodejně místní Jednoty. Žáci základní školy, kteří se budou stravovat ve školní jídelně se 1. září nahlásí třídním učitelům. Obědy se budou vydávat od 2. září 2015. Další informace jsou uveřejněny na webových stránkách mateřské školy.

 

Soukromá firma HIGHFIVE, s.r.o. hledá uchazeče na pozici inspektor/inspektorka kvality dílců pro automobilový průmysl. Práce je vhodná pro muže i ženy a pracovník je zaškolen. Práce není vhodná pro důchodce a ZTP.
Pokud máte o práci zájem pošlete svůj životopis na e-mail: personalní@hfive.cz.
Bližší informace zde

 

Společnost VINIUM a.s. zve všechny na již 3. ročník Vinohraní, který se uskuteční v sobotu
29. srpna 2015 od 16:00 hodin  v areálu společnosti VINIUM a.s.
Hlavní hvězdou festivalu je skupina Arakain s Lucií Bílou. Připraveny jsou pro návštěvníky zajímavé soutěže, prohlídky starých historických sklepů a spousta zábavy.
Všichni jsou srdečně zváni, také do starého křížového sklepa a vinotéky společnosti VINIUM.