fultext

Drobečková navigace

Úvod > Dění v obci > Kalendář akcí > Hlášení

Hlášení



Datum konání:
27.8.2015

Spolek místních vinařů zve všechny spoluobčany na ZARÁŽÁNÍ HORY, které se uskuteční v sobotu 29. 8. 2015 od 17:00 hodin ve sklepní čtvrti Agrární. Cimbálová muzika
a občerstvení zajištěno.
Zároveň oznamuje všem vinohradníkům, že od soboty 29. 8. 2015 se započne s hlídáním vinic proti špačkům. Informace o hlídkách jsou na vývěsce u lípy, na křižovatce, na stánkách obce 
a v pohostinství u Veverků. Prosí všechny o poctivý přístup k hlídání.

 

MUDr. Krejčí nebude od 28. 8. do 2. 9. ordinovat. Zastupuje MUDr. Palaj. Sestra bude přítomna v pátek a pondělí.  

 

Myslivecký spolek Moravský Žižkov oznamuje, že v pátek 28. srpna 2015 se koná schůze všech myslivců v restauraci Maděřič. Začátek v 19:00 hodin. Účast všech nutná.

 

Fotbalový oddíl Vás zve v sobotu 29. srpna na fotbalová utkání mládeže. Žáci se střetnou se soupeřem z Hlohovce ve 14:15 hodin. Dorost nastoupí proti Kloboukům v 16:30 hodin.

 

Mateřská škola Sluníčko oznamuje rodičům, že nový školní rok bude zahájen v úterý 1. září 2015 dopoledním provozem do 13. hodin. Informace a značky dětí jsou vyvěšeny v prodejně místní Jednoty. Žáci základní školy, kteří se budou stravovat ve školní jídelně se 1. září nahlásí třídním učitelům. Obědy se budou vydávat od 2. září 2015. Další informace jsou uveřejněny na webových stránkách mateřské školy.

 

Společnost VINIUM a.s. zve všechny na již 3. ročník Vinohraní, který se uskuteční v sobotu
29. srpna 2015 od 16:00 hodin  v areálu společnosti VINIUM a.s.
Hlavní hvězdou festivalu je skupina Arakain s Lucií Bílou. Připraveny jsou pro návštěvníky zajímavé soutěže, prohlídky starých historických sklepů a spousta zábavy.
Všichni jsou srdečně zváni, také do starého křížového sklepa a vinotéky společnosti VINIUM.

 

 

 

O tomto víkendu 29. - 30. srpna proběhne ve Velkých Bílovicích na fotbalovém hřišti evropský turnaj v Ultimate frisbee. Spolek Ultimate frisbee Brno zve všechny občany, kteří mají zájem se dozvědět více o tomto sportu, aby se přišli podívat
a fandit českým týmům. Zároveň Vás zvou na Víkendovou školu házení, která proběhne
v sobotu i v neděli ve 14:00 hodin. Učit vás budou zkušení hráči a trenéři z brněnského týmu Left Overs. Škola házení proběhne vedle dětského hřiště ve sportovním areálu. Těší se na Vás, zve Ultimate frisbee Brno.