fultext

Drobečková navigace

Úvod > Dění v obci > Kalendář akcí > Hlášení

Hlášení



Datum konání:
28.8.2015

Drůbežárna Prace bude v sobotu 29. 8.  ve 14:00 hod. u pošty  prodávat:
kuřice a chovné kohouty - cena 170 Kč/ks,  roční slepice - cena 80 Kč/ks,
brojlerová kuřata a káčata, housata, krůty, husokačeny,
jatečné kachny 3 – 4 kg, cena 190 Kč/ks, krmivo pro drůbež a králíky.
Dále pak vykupovat králičí kůže, cena až 10 Kč za kůži.

 

Vedení základní školy srdečně zve všechny žáky, rodiče a přátele školy na slavnostní zahájení nového školního roku 2015/2016, které se bude konat v úterý 1. září 2015 v 9:00 hodin před budovou Základní školy T.G. Masaryka v Moravském Žižkově. Žáci si přinesou přezůvky
a psací potřeby. Těší se na Vás.

 

Spolek místních vinařů zve všechny spoluobčany na ZARÁŽÁNÍ HORY, které se uskuteční v sobotu 29. 8. 2015 od 17:00 hodin ve sklepní čtvrti Agrární. Cimbálová muzika a občerstvení zajištěno.
Zároveň oznamuje všem vinohradníkům, že od soboty 29. 8. 2015 se započne s hlídáním vinic proti špačkům. Informace o hlídkách jsou na vývěsce u lípy, na křižovatce, na stránkách obce  
www.moravskyzizkov.cz a v pohostinství u Veverků. Prosí všechny o poctivý přístup k hlídání.

 

 

Fotbalový oddíl Vás zve v sobotu 29. srpna na fotbalová utkání mládeže. Žáci se střetnou se soupeřem z Hlohovce ve 14:15 hodin. Dorost nastoupí proti Kloboukům v 16:30 hodin.

 

Společnost VINIUM a.s. zve všechny na již 3. ročník Vinohraní, který se uskuteční v sobotu
29. srpna 2015 od 16:00 hodin  v areálu společnosti VINIUM a.s.
Hlavní hvězdou festivalu je skupina Arakain s Lucií Bílou. Připraveny jsou pro návštěvníky zajímavé soutěže, prohlídky starých historických sklepů a spousta zábavy.
Všichni jsou srdečně zváni, také do starého křížového sklepa a vinotéky společnosti VINIUM.

 

 

 

O tomto víkendu 29. - 30. srpna proběhne ve Velkých Bílovicích na fotbalovém hřišti evropský turnaj v Ultimate frisbee. Spolek Ultimate frisbee Brno zve všechny občany, kteří mají zájem se dozvědět více o tomto sportu, aby se přišli podívat a fandit českým týmům.
Zároveň Vás zvou na Víkendovou školu házení, která proběhne v sobotu i v neděli ve 14:00 hodin. Učit vás budou zkušení hráči a trenéři z brněnského týmu Left Overs. Škola házení proběhne vedle dětského hřiště ve sportovním areálu. Těší se na Vás, zve Ultimate frisbee Brno.