fultext

Drobečková navigace

Úvod > Dění v obci > Kalendář akcí > Hlášení

Hlášení



Datum konání:
29.9.2015

Soukromý prodejce z Rakvic bude zítra od 9:15 do 9:45 hodin prodávat uz.bok, uz.maso, sádlo, tlačenku, kabanos, cigáro, špekáčky a klobásy.
Dále bude prodávat čerstvě bourané maso.
Možnost prodeje celých i bouraných půlek s rozvozem až do domu zdarma.
Informace u prodejce
V  akci: vepř.plec         92Kč/kg
             vepř.kotleta   104Kč/kg
             vepř.bok b.k.   75Kč/kg
             vepř.kýta         99Kč/kg

 

 

Společnost SOLIRA Company s.r.o. v Břeclavi hledá dělníka v chemické výrobě.
Profese nerozhoduje, obor elektro nebo strojní zámečník výhodou. Nástup ihned, práce ve dvousměnném provozu. Nabízí zajímavé platové ohodnocení + benefity. Požadují ochotu pracovat, flexibilitu, spolehlivost a zodpovědnost. Zašlete životopis a svůj telefon, ozveme se Vám. Kontaktní e-mail - kontakt@solira.cz, Tel. - +420 518 366 001.

 

Restaurace Na Pekárně Velké Bílovice Vás srdečně zve na speciality z mořských ryb a mořských plodů. Speciality budou probíhat od pátku 2. října do pondělí 5. října. Rezervovat stůl si můžete na telefonu 515 535 305 nebo online na www.napekarne.eu. Těší se na Vaši návštěvu.

 

Vinium Velké Pavlovice vykupuje hrozny ve výkupním středisku Velké Pavlovice a Ostrovec  od 28. září do 4. října od pondělí do soboty vždy od 11:00 do 16:30 hodin.
Bližší informace zde

 

Rodina Gajdová a Hřebačková děkují všem příbuzným, přátelům a známým, kteří doprovodili na poslední cestě zesnulou paní Libuši Gajdovou a děkují za projevy soustrasti a květinové dary.