fultext

Drobečková navigace

Úvod > Dění v obci > Kalendář akcí > Hlášení

Hlášení



Datum konání:
19.1.2016

Krůta Hodonín bude zítra v 8:30 hodin prodávat chlazené krůtí a kuřecí maso.

 

Zítra od 9.00 - 10.30 hodin bude v naší obci prodávat česká firma ŠOHAJ STRAŽNICE pánské košile s krátkým i dlouhým rukávem  a jiné textilní výrobky. - pánské spodní prádlo - bavlněné a flanelové - pánská pyžama - bavlněná a flanelová - dámská flanelová pyžama - dámské noční košile - bavlněné i flanelové - šatové zástěry Výrobky se budou prodávat ve snížených cenách, v klasických i nadměrných velikostech.

Soukromý prodejce z Rakvic bude zítra od 9:15 do 9:50 hodin prodávat čerstvé maso a uzeniny - uz. kyta, uz.plec, uz.krkovice, uz.bok, klobásy, párky, tlačenku. V akci vepř. plec a krkovice
99 Kč, vepř. kýta a kotleta 109 Kč, vepř bok 75 Kč, uz. bok – nekrasavec 130Kč.  

 

Vedoucí knihovny oznamuje, že půjčovní doba je dnes od 17:00 do 19:00 hodin.

 

Stárci a chasa z Moravského Žižkova Vás srdečně zvou na tradiční krojový ples v sobotu
23. ledna 2016 v 19:00 hodin. Můžete se těšit na předtančení Moravské besedy i bohatou tombolu. K tanci a poslechu hraje DH Bílovčanka. Vstupné 100 Kč. Těší se Vás.

 

Obec Moravský Žižkov pořádá v neděli 31. ledna 2016 od 14:00 hodin VEČERNÍČKOVÝ MAŠKARNÍ BÁL PRO DĚTI. Těšit se můžete na zumbu pro děti, soutěže, hry, tanečky, pro nejmenší hernu, vystoupení skupiny N.C.O.D. - street dance a AZO ze ZŠ Rakvice. O zábavu se postará trio večerníčkových postaviček a DJ Lucas.

 

Dne 13. 1. 2016 ve Tvrdonicích se ztratili dva pejsci.Slyší na jméno Pepíno a Ťapka, fenka je černá, místy stříbrná, má bílou náprsenku a bílé packy, menší, vykastrovaná. Pepíno je roční štěně černo hnědé, bílá náprsenka i packy – žíhaný, stejná velikost, je to její štěně, nemá rád lidi a nedá se chytit. Budou se držet pohromadě. V případě nálezu volejte na tel. 606 236 907, paní Nesvadbová.

 

Dětské centrum Broučci vás zve na Muzikohrátky pro rodiče s dětmi. Bubnování na djembe, zpívání, hraní na perkuse a další nástroje terapeutického charakteru. Vstupné za dospělé 70 Kč,  dítě zdarma. Začíná se 25. ledna v 17:30 hodin v dětském centru Broučci v suterénu základní školy. Informace ve facebookové skupině Dětské centrum "Broučci" Moravský Žižkov a přihlásit se k účasti můžete na facebookových stránkách: Muzikohrátky pro rodiče s dětmi. Těší se na vás.