fultext

Drobečková navigace

Úvod > Dění v obci > Kalendář akcí > Hlášení

Hlášení



Datum konání:
2.2.2016

Soukromý prodejce z Rakvic bude zítra od 9:15 do 9:50 hodin prodávat čerstvé maso a uzeniny - uz. kyta, uz.plec, uz.krkovice, uz.bok, klobásy, párky, tlačenku. V akci vepř. plec 99 Kč, vepř. krkovice 99 Kč, vepř. kýta a kotleta 109 Kč, vepř bok 75 Kč, uz. bok nekrasavec 130 Kč.  

 

Rybářství Dujsík bude zítra ve 12:00 hodin prodávat živé ryby. V nabídce kapr, kapří půlky, amur, tolstolobik, sumec a pstruh. Na požádání ryby zabije a vykuchá. Dále nabízí čaje Dr. Ratajové.

 

 

Pořadatelé Country bálu Vás srdečně zvou 6. února 2016 do místního kulturního domu na 24. Country bál. K tanci a poslechu hraje skupina Corida. Těšit se můžete na bohatý program. Výtěžek z bálu  bude věnován dětem  mateřské školy a dětem country souborů v Mor. Žižkově. Vstupenky jsou v prodeji u p. Miroslava Veverky, Prušánská ulice nebo je možné i rezervovat. Dary do tomboly můžete přinést v pátek od 17 hodin do kulturního domu nebo na adresu Miroslav Veverka, Prušánská ulice. Všem děkují za podporu této akce a těší se na Vás.

 

Žižkovjánek Vás srdečně zve do fašaňkového průvodu, který půjde ulicí Bílovskou a Záhumní v neděli 7. února 2016. Sraz všech masek a ostatních účastníků je za každého počasí ve 14 hodin u kulturního domu.Po průvodu si zatančíme fašaňkové tance a pochováme basu.

 

 

Restaurace a penzion Maděřič Moravský Žižkov vás zve dne 12. až 14. 2. 2016 na Valentýnské menu. Rezervace stolů na tel. čísle 776 721 163. Ke každému menu valentýnské růžové zdarma.

 

Firma POPP z Velkých Bílovic přijme nové zaměstnance do výroby. V případě zájmu zašlete svůj životopis na mailovou adresu INFO@POPP.CZ

 

Základní škola děkuje všem, kteří se zúčastnili druhého sběrového dne akce „Třídíme s Hantaláčkem“.