fultext

Drobečková navigace

Úvod > Dění v obci > Kalendář akcí > Hlášení

Hlášení



Datum konání:
8.3.2016

Soukromý prodejce z Rakvic bude zítra v 9:15 - 9:50 hodin prodávat čerstvé maso a uzeniny. Uz.kýta, uz. plec, uz. krkovice, uz. bok, klobásy, párky a tlačenku. V akci vepř. plec 85 Kč, vepř. krkovice 89 Kč, vepř. kotleta a kýta 109 Kč, vepř. bok 75 Kč, uz. bok nekrasavec 130 Kč.

 

Zelenina Vitamínka Uherský Brod bude zítra od 9:20 do 9:40 hodin prodávat  certifikované sadbové brambory, konzumní brambory z Vysočiny, cibuli, cibuli sazečku, česnek, jablka 12 Kč/kg, hrušky 16 Kč/kg, žampiony, rajčata, papriky, okurky a další ovoce a zeleninu.
Dále nabízí český med a olejové svíčky za 10 Kč/ks, přijímají objednávky na sadbové brambory, Informace u prodejce.

 

Firma POPP z Velkých Bílovic přijme nové zaměstnance do výroby. V případě zájmu pošlete svůj životopis na mailovou adresu INFO@POPP.CZ.

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oznamujeme občanům, že nás navždy opustila naše spoluobčanka paní Marie Michalicová. Sbor pro občanské záležitosti vyslovuje pozůstalým hlubokou soustrast. Pohřeb zesnulé se koná se mší svatou v pátek 11. března 2016 v 15:00 hodin ze hřbitovní kaple v Moravském Žižkově.