fultext

Drobečková navigace

Úvod > Dění v obci > Kalendář akcí > Hlášení

Hlášení



Datum konání:
2.6.2016

Tělovýchovná jednota Moravský Žižkov Vás zve v sobotu 4. června na Dětský den spojený s charitativním během Žižkovskou desítkou. Pro aktivní běžce jsou připraveny dvě běžecké tratě. Pro děti pak soutěže, hry a interaktivní tvoření.
Prezence účastníků od 15 hodin. Start běhu v 16 hodin.

Fotbalový oddíl vás zve v neděli 5. června na utkání dorostu a mužů soupeřem z Lednice
Začátek ve 14 hodin a v 16:30 hodin.

 

Místní knihovna bude pravidelně otevřena v úterý, středu a čtvrtek od 16:30 do 17:30 hodin

  

Kulturní komise Městského úřadu Lanžhot v rámci Festivalu muzejních nocí pořádá  v sobotu 11. června 2016 od 10 do 22 hodin akci „MUZEUM a TRADICE v LANŽHOTĚ“.

Od 10.00 hod. bude otevřena výstava krojových panenek, dopoledne i odpoledne soutěže a hry pro děti,  ukázka zhotovování krojových součástí – ruční i strojová výšivka, malování, zaplétání pod rožky 10.30 hod. ukázka zpracování těsta a pečení lanžhotských koláčků 14.00 hod.  vystoupení dětského národopisného souboru Jatelinka Z Moravské Nové Vsi 19.00 hod. koncert skupiny Flash band s Emilem a Martinem Čapkou, Josefem Stráníkem a zpěvačkou Zuzanou Machovou. Výtěžek dobrovolného vstupného bude věnován postiženým dětem z Lanžhota. Akce je podporována Jihomoravským krajem.

 SK Podlužan Prušánky nabízí k pronájmu hospůdku –Kuželnu u fotbalového hřiště , která je součástí sportovního areálu.Sportoviště navštěvují jak registrovaní hráči,tak široká veřejnost, která zde hraje Amatérskou kuželkářskou ligu. Objekt je situován poblíž cyklostezky.
Více informací na www.obecprusanky.cz /obecní úřad /elektronická úřední deska.