fultext

Drobečková navigace

Úvod > Dění v obci > Kalendář akcí > Hlášení

Hlášení



Datum konání:
21.6.2016

Soukromý prodejce z Rakvic bude zítra v 9:00 hodin prodávat čerstvé maso a uzeniny. V nabídce uz. bok, klobásy, párky, tlačenku a sádlo. V akci vepř. kotleta 109 Kč, vepř. bok 85 Kč, vepř. krkovice 105 Kč, vepř. plec 99 Kč.

 

Společnost VTP Žurek s.r.o. Velké Bílovice přijme instalatéry do hlavního pracovního poměru, spolupracovníky s živnostenským oprávněním i brigádníky. Stálá práce i přes zimu. Více informací na telefonním čísle 731 910 451 nebo na emailu oslzla@vtpzurek.cz.

 

Firma Necho spol. s r.o. Zahradní centrum se sídlem v Břeclavi, ulice Lidická u kruhového objezdu naproti Tesca pro Vás připravila totální výprodej balkonových květin. Dále nabízí široký výběr postřiků a hnojiv na celé vegetační období, velký výběr dekorací, dárkového zboží pro dům i zahradu. Blíží se konec školního roku, přijďte si vybrat z široké nabídky květin, kytičku pro učitele a drobné dárečky.

 

Restaurace Maděřič pořádá dne 2. července 2016 od 14:00 hodin Prázdninový den pro děti. Na programu je pro děti zábavný program plný her a soutěží s Editkou, pro starší X-BOX kinect zdarma. Ostatní se mohou těšit na květinovou dílnu, kde si vytvoříte krásné květinové mandaly, nebude chybět povídání o jedlých květech a jejich užití. Vstup zdarma, platí pouze účastníci dílny 50 Kč. Rezervace na tel. čísle 776 721 163.