fultext

Drobečková navigace

Úvod > Dění v obci > Kalendář akcí > Hlášení

Hlášení



Datum konání:
24.6.2016

Stavební úřad Velké Bílovice nebude od 1.7 – 8.7. z důvodu dovolené úřadovat.

 

MUDr. Krejčí oznamuje, že v pondělí 27. června 2016 nebude ordinovat. Zastupuje MUDr. Palaj.

Pojízdná čistírna peří bude ve dnech 26.6 a 27.6. v době od 8:00 do 18:00 hod. provozovat v naší obci svou činnost. Čistí peří na počkání, šije prošívané deky, duchny, polštáře, dodává novou sypkovinu, opravuje deštníky, brousí nože, nůžky, nůžky na drůbež, šajby a nože do masových mlýnků.

Firma Necho spol. s r.o. Zahradní centrum se sídlem v Břeclavi, ulice Lidická u kruhového objezdu naproti Tesca pro Vás připravila totální výprodej balkonových květin. Dále nabízí široký výběr postřiků a hnojiv na celé vegetační období a velký výběr dekorací, dárkového zboží pro dům i zahradu. Blíží se konec školního roku, přijďte si vybrat z široké nabídky květin, kytičku pro učitele a drobné dárečky.

 

Do naší obce přijede firma Jaroslav Doležal, která nabízí renovaci terasových hrobů a nabízí tyto služby:

-čištění terasových náhrobků, soklů a obrub

-leštění terasových obrub

-opravy základů, zpevnění rozjetých obrub

-obnova písma (zlato, stříbro, černá a běloba)

-nerezové doplňky (lampy, vázy, vitríny)

Zájemci se mohou dostavit před místní hřbitov v sobotu 25. 6. 2016 od 14:30 - 15:00 hodin.  

 

Firma JÍZDNÍ KOLA FRIESE Kroměříž bude tuto sobotu 25. 6. 2016 v Moravském Žižkově ve 13:30 hodin vykupovat jízdní kola. Vykupují dětská kola všech značek a velikostí, dále horská kola s odpruženou vidlicí a trekkingová jízdní kola.

 

Restaurace Maděřič pořádá dne 2. července 2016 od 14:00 hodin Prázdninový den pro děti.
Na programu je pro děti zábavný program plný her a soutěží s Editkou, pro starší X-BOX kinect zdarma. Ostatní se mohou těšit na květinovou dílnu, kde si vytvoříte krásné květinové mandaly, nebude chybět povídání o jedlých květech a jejich užití. Vstup zdarma, platí pouze účastníci dílny 50 Kč. Rezervace na tel. čísle 776 721 163.

 

REALITY MUZEJKA Vás srdečně zve na Den otevřených dveří rodinného domu v Moravském Žižkově na ulici Bílovská 9.  V neděli 26.6. 2016 od 15.00 do 18.00 si můžete přijít prohlédnout zajímavou nemovitost, která si zaslouží Vaši pozornost. Na celé akci bude také přítomen hypoteční poradce, který Vám rád poradí s možností financování nemovitosti. Bližší informace najdete na webových stránkách www.realitymuzejka.cz   Těší se na Vás.