fultext

Drobečková navigace

Úvod > Dění v obci > Kalendář akcí > Hlášení

Hlášení



Datum konání:
10.10.2016

Krůta Hodonín bude zítra v 8:30-8:50 hod.  v naší obci nabízet chlazené krůtí a kuřecí maso.

 

Prodejce z Hradiště bude zítra ve 14:30 – 14:45 hod. prodávat v naší obci čerstvá vejce za 55,- a 88,- Kč, květák, brambory, cibuli, med, česnek k sadbě i konzumu a další.

 

Zahradní centrum NECHO se sídlem v Břeclavi, ulice Lidická u kruhového objezdu naproti Tesca Vás zve do prodejny. V Nabídce velký výběr venkovních květin – chryzantémy, vřesy, macešky a další. Dále nabízí vazbu k dušičkám: věnečky, žardinky, osázené nádoby, velký výběr hřbitovních svíček a umělých chryzantém, podzimní dekorace do exteriéru a interiéru.
Otevírací doba – pondělí až pátek od 8:30 do 18:00 hodin, v sobotu od 8:30 do 15:00 hodin a v neděli od 8:30 do 12:00 hodin.

 

Zítra bude provedena v naší obci deratizace kanalizačního potrubí. V případě nepříznivého počasí bude akce odložena.

 

Nabídka klasické pedikůry až do domu pro seniory:
         - ostříhání a opilování nehtů

  • odstranění kuřích ok
  • ošetření ztluštělých nehtů
  • odstranění otlaků a ztvrdlé kůže
  • vystřižení zarostlých nehtů
  • ošetření kůže

Pedikérka v tomto oboru pracuje již 10let.

„VAŠE NOHY VÁM SLOUŽÍ CELÝ ŽIVOT A NYNÍ JE VHODNÁ DOBA SLUŽBU JIM OPLATIT“

Vaši schůzku si můžete domluvit na tel.č. 723 827 032 paní Otavová Věra

Zveme na novou cestovatelskou stand up show mladého poutníka Ladislava Zibury, spisovatele bestselleru "40dní pěšky do Jeruzaléma". 21. října v kinosálu Hustopeče představí svou poslední pěší cestu po Nepálu a Číně s podtitulem "Pěšky mezi buddhisty a komunisty" . Více informací a předprodej vstupenek turistickém informačním centru Hustopeče, na stránkách www.hustopece.cz nebo přímo na místě.

 

Divadlo Boleradice zahajuje prodej abonentek na dětské předplatné Rodiče s dětmi do divadla. Rezervovat si také můžete vstupenky na jednotlivá představení uváděná na podzim: komedie Na letním bytě nebo Zapeklitá komedie aneb Kdosi brousí nad Paďousy, drama Divá Bára a další. Celý podrobný program je uveřejněn na webových stránkách www.boleradice-divadlo.cz. Pokladna je otevřena každý pátek od 18 do 19 hodin a vždy hodinu před představením. Těšíme se na vaši návštěvu