fultext

Drobečková navigace

Úvod > Dění v obci > Kalendář akcí > Hlášení

Hlášení



Datum konání:
28.11.2016

Základní škola Moravský Žižkov Vás srdečně zve dnes na Slavnostní rozsvícení vánočního stromu školy, které proběhne před školou od 17:00 hodin. Hostem akce bude country skupina COUNTRIO, která zahraje koledy a vánoční písně, děti jednotlivých tříd přečtou svá vánoční přání všem lidem dobré vůle. Světýlka – lampiony, lucerničky apod. vítána. K občerstvení bude připraven teplý čaj.  

 

Prodejce z Hradiště bude zítra ve 14:30 hodin prodávat v naší obci vejce za 65 Kč a 88 Kč, med a mák. Dále vykupovat letošní světlé loupané ořechy 140 Kč/kg.

 

Restaurace a penzion Maděřič Moravský Žižkov pořádá v neděli 4. prosince od 14:00 hodin Mikulášské odpoledne. Děti si mohou přijít vyzkoušet keramickou a tvořivou dílničku, zatančit na mikulášskou zumbu a těšit se mohou také na divadýlko. Vstup zdarma. Rezervace na tel. čísle 776 721 163.

 

Žáci základní školy uskuteční v naší obci sbírku jízdních kol pro Afriku, kterou pořádali již v roce 2013 a vybrali přes 30 kol. V Africe jdou děti do školy i 2 hodiny. Pomozte jim darováním jízdních kol, která jim usnadní cestu ke vzdělání. Kola i nekompletní a ostatní cyklistické potřeby můžete přinést v pátek 2. prosince 2016 na dvůr Základní školy T. G. Masaryka Moravský Žižkov od 15:30 do 17:00 hodin. Sbíráme i cyklistické přilby, reflexní vesty, cyklonářadí a náhradní díly. Velmi Vám děkují žáci základní školy.