fultext

Drobečková navigace

Úvod > Dění v obci > Kalendář akcí > Hlášení

Hlášení



Datum konání:
1.2.2017

Zítra přijede do naší obce prodejce sadbových a konzumních brambor z Českomoravské vrchoviny. V nabídce budou kvalitní certifikované sadbové brambory, konzumní brambory, hnojivo na brambory, hnojivo NPK, ledek, cererit, zahradnické a květinové substráty. Dále bude možné zakoupit med, jablka, ovocné džemy a krmné směsi pro nosnice a králíky.Prodej se uskuteční v 15:00 hodin u pošty. Prodejce se zdrží podle zájmu občanů.

 

Restaurace a penzion Maděřič Moravský Žižkov Vás zve od 10. do 14. února 2017 na Valentýnské menu. Vezměte svou lásku na něco dobrého, nebo jen tak posedět. Je pro Vás přichystáno pečlivě vybrané menu a speciální víno, Ke každému menu 2 dcl valentýnské růžové zdarma. Rezervace stolů na tel. 605 241 340.

 

Výroční členská schůze KDU – ČSL se koná v neděli 5. února 2017 v 15:00 hodin v místním kulturním domě. Všichni členové jsou srdečně zváni.

 

Tělovýchovná jednota Moravský Žižkov vás zve v sobotu 18. února na tradiční Maškarní ples. Cvičení pro ženy zaměřené na posílení a formování postavy probíhá každé úterý od 17:30 hodin v místní sportovní hale.  Cvičení je vhodné pro všechny věkové i váhové kategorie.

 

Vinařství Morávia víno Prušánky přijme do trvalého pracovního poměru zaměstnance pro výrobu vína a distribuci po ČR. Řidičský průkaz skupiny B podmínkou. Vinařská praxe v oboru výhodou. Velmi dobré pracovní podmínky i pracovní ohodnocení. Nástup možný ihned. Informace na tel. č. 777 818 145 nebo 777 818 147.  vinomorava@seznam.cz