fultext

Drobečková navigace

Úvod > Dění v obci > Kalendář akcí > Hlášení

Hlášení



Datum konání:
6.3.2017

Soukromá firma bude zítra od 11 do 12  hodin prodávat bylinné čaje od otce Pleskače z Brna. Nabízí různé bylinné čaje, rakytníkový a ostropestřecový olej, bylinné sirupy  na kašel, na imunitu, na močové cesty, na vysoký tlak i na oči, kustovnice, kozlíkové tablety, různé masti na bolavá záda svaly a klouby, kostivalový gel i kostival kořen mletý.  V nabídce bude zdarma první tištěný díl příručky o bylinkách.

 

Prodejce z Hradiště bude zítra od 14:30 – 14:45 hodin prodávat vejce za 88 Kč, brambory, cibuli, med a mák. Dále vykupovat ořechy světlé loupané 130 Kč/kg.

 

Firma HUSPOL group s.r.o. hledá pracovníky na práci při hlídání – ostraze stavby ve Velkých Bílovicích. Práce na 12 hodinové směny – nepřetržitý provoz do konce května tohoto roku, částečně i venku při pochůzkové činnosti. Pracovní poměr na dobu určitou nebo dohodou. Dobré platové podmínky včetně příplatků. Vhodné i pro částečně invalidní důchodce. Zájemci se mohou hlásit na telefonním čísle 736 477 718 nebo osobně u strážných na stavbě firmy IMOS ve Velkých Bílovicích, ulice Podivínská naproti brány bývalého zemědělského družstva a vedle prodejce traktorů John Deere.

 

 

Zemědělská firma Ing. Zimáka přijímá do trvalého pracovního poměru zaměstnance na pozici účetní. Místo výkonu v obci Prušánky. Zájemci se mohou hlásit na tel. čísle 606 790 787 nebo 721 959 214.