fultext

Drobečková navigace

Úvod > Dění v obci > Kalendář akcí > Hlášení

Hlášení



Datum konání:
4.4.2017

Zítra bude provedena deratizace kanalizačního potrubí. V případě nepříznivého počasí bude provedena příští týden.

 

Oznamujeme rybářům, že v neděli 9. dubna 2017 bude brigáda na nádrži Velký Bílovec. Sraz v 7:00 hodin na hrázi. Hrábě, vidle, kosy s sebou.

 

Ředitelství mateřské školy v Moravském Žižkově zve srdečně děti a jejich rodiče k zápisu do mateřské školy na školní rok 2017/2018. Zápis se uskuteční v pondělí 15. května v době od 11.00 do 16.00 hodin. Podrobnější informace najdete na internetových stránkách www.msmzizkov.cz. Na Vaše děti se těší zaměstnanci mateřské školy Sluníčko.

 

Firma POPP z Velkých Bílovic přijme nové zaměstnance do výroby. V případě zájmu pošlete svůj životopis na mailovou adresu INFO@POPP.CZ .

 

V sobotu 8. dubna od 7:00 hodin ráno provedou místní hasiči svoz železného šrotu. Žádáme občany, aby nepotřebný odpad uložili před své domy v sobotu ráno.

 

Dům kultury Hodonín Vás zve na tradiční 44. prodejní výstavu „Hodonínská zahrada – jaro 2017“, která se uskuteční ve všech prostorách Domu kultury na ul. Horní Valy v Hodoníně od 7. do 9. dubna 2017.
Pátek 7. dubna od 13:00 do 18:00 hodin, sobota 8. dubna od 9:00 do 18:00 hodin, neděle 9. dubna od 9:00 do 15:00 hodin
 

Na výstavě můžete nakoupit veškerý sortiment zahradního nářadí, techniky, ovocných stromků, okrasných dřevin, citrusů, kaktusů, cibulovin, semen, sazenic a veškerých doplňků do zahrad a domácností. V průběhu celé výstavy bude probíhat poradenská služba v pěstování pokojových a zahradních rostlin, včetně citrusů, bonsají a ovocných stromků. Jsou připraveny i novinky, které obohatí výstavu, včetně zajímavých ukázek.

Jako doplňkový program proběhne:

  • Škola malování velikonočních kraslic
  • Výstava výrobků uživatelů Domova Horizont Kyjov (keramika, dřevo, proutí, obrazy aj.)

Výstava bude ukončena v neděli v 15:00 hodin.
Na zajímavou podívanou a užitečný nákup zahrádkářských potřeb na jarní, ale i podzimní sezonu Vás zvou pracovníci Domu kultury Hodonín