fultext

Drobečková navigace

Úvod > Dění v obci > Kalendář akcí > Hlášení

Hlášení



Datum konání:
20.4.2017

Vážení občané,
na obecním úřadě je možné podat žádost o bydlení v nově vybudovaných bytech a zároveň i získat bližší informace.

 

Drůbežárna Prace bude v pátek 21. 4. 2017 ve 14:00 hodin prodávat kuřice všech barev za 170 Kč/ks, chovné kohouty, roční slepice 80 Kč/ks, káčata, housata, husokačeny, brojlerová kuřata a krmivo pro drůbež a králíky a vitamínové doplňky. Dále pak vykupovat králičí kůže 5 Kč/ks.

 

Lékárna Velké Bílovice oznamuje, že v rámci oslav „Dne kůže“ má výbornou hypoalergenní  kosmetiku SEBAMED s 50 % slevou. Na dětskou řadu SEBAMED  je sleva 25%. Přípravky si můžete objednat i telefonicky na čísle 519 346 729.  Akce potrvá do 11. května nebo do vyprodání zásob. Lékárna dále oznamuje, že má již platební terminál a je možné použít platební kartu.

 

Městys Moravská Nová Ves Vás zve na Den lidových řemesel, který se koná v pondělí 1. května od 10  hodin. V rámci celodenního bohatého kulturního programu uvidíte Folklorní soubor Lúčnica a Zlaté Husle ze Slovenska. Součástí akce je jarmark lidových řemesel, ochutnávka vín a dětské dílničky.

 

Rádi pracujete se dřevem? Nebojíte se manuální práce? Rodinná nábytkářská firma z Vranovic okres Brno-venkov, hledá nové kolegy do svého týmu na pozice: Truhlář, pomocný dělník a obsluha nářezového centra. Zaujali jsme Vás? Máme pro Vás práci, peníze a v případě zájmu i ubytování. Pište na email: personalni@nabytek-mikulik.cz nebo volejte na tel.: 608 746 080. TÝM FIRMY NÁBYTEK MIKULÍK