fultext

Drobečková navigace

Úvod > Dění v obci > Kalendář akcí > Hlášení

Hlášení



Datum konání:
15.6.2017

Do naší obce přijede čistírna peří v pátek 16.6. a v sobotu 17.6. 2017 od 8:00 – 18:00 hodin na parkoviště u kontejnerů. Čistí peří na počkání, šije prošívané deky, duchny, polštáře, dodává novou sypkovinu, opravuje deštníky, brousí nože, nůžky, nůžky na drůbež, šajby a nože do masových mlýnků.

 

Soukromá firma zahájila prodej jahod v Hodoníně. Cena od 43 Kč/kg.  Prodej probíhá každý pracovní den od 8:00 do 16:00 hodin na ulici Kateřinská 9 v Hodoníně v areálu bývalých velkých kasáren. Tel. kontakt: 774 818 820.

 

Nábytek KASVO slaví v červnu 26. narozeniny a naděluje velké slevy na všechno zboží. Přijďte si vybrat z širokého sortimentu na prodejně KASVO Hodonín, která sídlí na Národní třídě 97, naproti staré polikliniky.

 

Společnost IKservis s.r.o. nabízí kvalitní české výrobky: GARÁŽOVÁ VRATA, PŘEDOKENNÍ ROLETY, OKNA a INTERIÉROVÉ DVEŘE za akční ceny, a to včetně dopravy a montáže. Při realizaci zakázky získáte navíc dárkový poukaz na nákup do Kauflandu.
Více informací na telefonu: 704 263 428, e- mail: info@ikservis.cz, www.ikservis.cz

 

OLYMPIJSKÝ BĚH opět po roce ve Velkých Bílovicích

Běžci, zbystřete! 21. června se uskuteční ve Velkých Bílovicích T-MOBILE OLYMPIJSKÝ BĚH, který se pro letošní rok koná pod záštitou Petra Vabrouška, našeho nejúspěšnějšího triatleta, mnohonásobného mistra ČR v dlouhém triatlonu, vítěze extrémních běhů na Antarktidě, Arktidě a vítěze velkobílovického Vinařského maratonu.

OLYMPIJSKÝ BĚH odstartuje ve středu 21. června 2017 v 18.00 hodin v přírodním areálu na Křástelce ve Velkých Bílovicích.

Příjemné sportovní klání pořádá TJ Sokol Velké Bílovice. Připojuje se tak již podruhé k celostátní akci Českého olympijského výboru a vyzývá všechny sportovce, aby podpořili ušlechtilou olympijskou myšlenku a vyzkoušeli si vynikající atmosféru závodního běhu s časomírou.

Překonej sám sebe a zaběhej si s námi!

Více informací na www.olympijskybeh.cz