fultext

Drobečková navigace

Úvod > Dění v obci > Kalendář akcí > Hlášení

Hlášení



Datum konání:
5.12.2017

Soukromý prodejce ze Sudoměřic bude zítra od 9:30 do 10:00 prodávat v naší obci -uz.bok,uz.maso a jiné uzeniny. Dále bude prodávat čerstvě bourané maso.

 

Vedoucí pošty upozorňuje, že zítra bude pošta otevřena v době 8:00-11:30 a  15:00-17:00 hod.

 

Lékárna Velké Bílovice oznamuje, že v úterý 5.12. a středu 6.12. bude od

8- 15 hodin  probíhat promo akce  společnosti Green Swan. Jedná se o přípravky na výživu kloubů,kostí, spánek, paměť, cholesterol, únavu a další včetně vitamínových komplexů. Ke každému přípravku dostenete jeden produkt této firmy zdarma.Těší se na Vaši návštěvu.

 

 

Vinařské potřeby LIPERA Velké Bílovice vás zvou k nákupu vánočních stromků - jedlí, smrčků, borovic za nejlepší ceny. Pozor, ke každému stromečku svařák zdarma! Takže nezapomeňte, Vinařské potřeby LIPERA Velké Bílovice, každý pracovní den od 8h do 17h a v sobotu dopoledne.

 

Společnost Oxid Networks, která patří mezi významné poskytovatele telekomunikačních služeb na jižní Moravě, hledá nyní z důvodu rozšíření svého týmu vhodné kandidáty na pozici Montážní technik. Místem výkonu práce jsou Velké Bílovice. Pokud hledáte novou zkušenost v IT, lákají Vás nejnovější technologie, tak je tato práce vhodná právě pro Vás. V případě zájmu naleznete více informací na webových stránkách www.oxid.cz , nebo telefonicky na čísle +420 604 164 839. Těší se na spolupráci s Vámi.