fultext

Drobečková navigace

Úvod > Dění v obci > Kalendář akcí > Hlášení

Hlášení



Datum konání:
27.2.2018

Soukromý prodejce ze Sudoměřic bude zítra od 9:30 do 10:00 prodávat uz. bok, uz. maso a jiné uzeniny. Dále bude prodávat čerstvě bourané maso.

 

 

Společnost Berendsen, se sídlem ve Velkých Pavlovicích, přijme pracovníky do hlavního pracovního poměru na pozici Operátorka linky na pracovní oděvy. Práce v příjemném a čistém prostředí v moderní firmě, nástup je možný ihned. Případní zájemci se prosím hlaste osobně nebo telefonicky u vedoucího výroby na telefonním čísle 606 054 595 nebo e-mailem na info@berendsen.cz

 

 

Kamenictví GAMAR Uherský Ostroh  oznamuje občanům, že zahájilo příjem zakázek na rok 2018.  Nabízí kvalitní a rychlé zhotovení veškerých prací s dlouholetou působností, nyní s možností zajímavých zimních slev. Provádí zhotovení nových žulových pomníků,  výběr z katalogu, nebo dle Vašich požadavků, dále opravy  jak terasových, tak žulových starších pomníků včetně základů, sekání a obnovu nápisů, žulové krycí desky (různé barvy a tvary), výměnu rámů a podstavců a prodej všech náhrobních doplňků. Schůzku s kameníkem si můžete sjednat nebo se informovat na tel. 776 333 797.