fultext

Drobečková navigace

Úvod > Dění v obci > Kalendář akcí > Hlášení

Hlášení



Datum konání:
26.4.2018

Sbor dobrovolných hasičů Moravský Žižkov pořádá v sobotu 28.dubna SBĚR ŽELEZNÉHO ŠROTU. Prosí, z důvodu možného odcizení, nachystejte šrot před dům v sobotu v ranních hodinách.

 

 

Paní Tomšejová, Záhumní č. 377 prodává vždy po 14. hodině přísady celeru, rajčata keříčková, tyčková - tornádo, cherry, dále papriku - amy, rubínová, kozí rohy, mochyně a lilek.

 

Zemědělec, který má zájem užívat rakytník na pozemku naproti farmy RV, nechť se ozve na e-mail    Kolinkovapavla@seznam.cz   

 

Jednota, spotřební družstvo v Mikulově přijme pracovnici na pozici Prodavačka – pokladní na prodejnu v Ladné. Nástup je možný ihned, dle domluvy. Více informací na www.jednota.cz v sekci O nás, nebo na tel. čísle 725 941 438

 

Společnost Special Turbo, a.s. Prušánky přijme do pracovního poměru zaměstnance na pozici skladník. Nástup možný ihned. Nabízí dobré platové podmínky, stravenky, slevu na firemní produkty a další benefity.

Požadují dobrý zdravotní stav, řidičský průkaz skupiny B.

Životopisy posílejte na e-mail katerina.brzobohata@specialturbo.cz. Bližší informace na tel. 518 374 551.

 

Firma Vinařský ráj v Čejkovicích příjme na hlavní pracovní poměr zaměstnance na pozici – skladník/vedoucí skladu a obchodní konzultant.

Pro více informací navštivte webové stránky www.vinarskyraj.cz nebo volejte na číslo 606 663 774

 

Drůbežárna Prace bude v sobotu 28.4.   ve 14:00 hod.  prodávat kuřice a kohouty různých barev, roční slepice, krůty, brojlerová kuřata,káčata, housata, husokačeny, krmivo pro drůbež a králíky + vitamínové doplňky, dále pak vykupovat králičí kožky - cena 10-15 Kč/ks.

Srdečně jste zváni na „Pálení čarodějnic“, které se koná v pondělí 30.dubna. Všichni jsou vítáni ve stylovém kostýmu nebo i bez něj. Přelet nad Žižkovem začne na kolách v 16,30 v Agrární, kde potom budou od 17 hodin pokračovat soutěže pro děti a nakonec se zapálí vatra s čarodějnicí. Děti dostanou špekáček na opékání zdarma i sladkou odměnu za účast v soutěžích. Občerstvení zajištěno.