fultext

Drobečková navigace

Úvod > Dění v obci > Kalendář akcí > Hlášení

Hlášení



Datum konání:
23.10.2018

Rybářství Dujsík bude zítra v 9:00 hodin prodávat živé ryby. V nabídce kapr a lososový pstruh. Na požádání ryby zabije a vykuchá.

 

Soukromý prodejce ze Sudoměřic bude zítra od 9:30 do 9:45 hodin prodávat uz. bok, uz. maso a jiné uzeniny. Dále bude prodávat čerstvě bourané maso.

 

Zelenina Juvita Uherský Brod bude zítra od 9:50 do 10:10 hodin prodávat brambory z Vysočiny na uskladnění, cibuli, český česnek, zelí, jablka za 15 Kč/kg, čerstvou hlívu ústřičnou, žampiony a další ovoce a zeleninu. Dále nabízí český med a olejové svíčky 10 Kč/ks. Přijímá objednávky na brambory na uskladnění na telefonním čísle 777 220 340.

 

Společnost OBP Velké Bílovice zabývající se výrobou svršků obuvi, přijme do pracovního poměru šičky  a pomocné pracovní síly na jednosměnný provoz. Nástup možný ihned.  Nabízí dobré platební podmínky a pracovní dobu lze dohodnout. Více informací osobně na ulici Žižkovská 1298 (zelená dřevěná budova vedle sběrného dvora) ve Velkých Bílovicích nebo telefonicky na čísle 721 560 080

 

Zahradní centrum Necho Vás srdečně zve na prodejní výstavu dušičkové vazby. Celý měsíc říjen pro Vás připravují krásné dekorace na hroby. V nabídce jsou i originální osazené nádoby, velký výběr hřbitovních svíček. K úpravě hrobů velký výběr kamenů a kamínků. Přijďte se přesvědčit, že zde najdete vše. Během dušičkového období pro Vás budou na prodejně od pondělí do neděle. V neděli 28. 10. bude z důvodu státního svátku zavřeno.  Těší se na Vaši návštěvu.