fultext

Drobečková navigace

Úvod > Dění v obci > Kalendář akcí > Hlášení

Hlášení



Datum konání:
10.12.2018

Prodejce z Hradiště bude zítra od 14:30 do 14:45 hodin prodávat v naší obci čerstvá vejce za 2 Kč a 3,20 Kč, brambory, cibuli, česnek, med a mák.

 

Správa majetku obce Moravský Žižkov oznamuje, že z technických důvodů neproběhla v měsíci prosinci 2018 prostřednictvím SIPO záloha za vodné a stočné. Děkuje za pochopení.

 

Vinařské potřeby LIPERA Velké Bílovice vás zvou k nákupu vánočních stromků - jedlí, smrčků, borovic za nejlepší ceny. Pozor, ke každému stromečku svařák zdarma! Takže nezapomeňte, Vinařské potřeby LIPERA Velké Bílovice, prodej každý pracovní den od 8 do 17 hodin a v sobotu dopoledne.

 

 

Firma Necho, Zahradní centrum se sídlem v Břeclavi, ulice Lidická u kruhového objezdu naproti Tesca oznamuje, že zahájila prodej vánočních stromků. V nabídce bude velký výběr jedlí, černých borovic a smrků. Při nákupu vánočního stromku dostanete jako dárek poukaz na 10 % slevu na celý nákup v Zahradním centru. Mají také připravenou prodejní výstavu vánočních dekorací, široký sortiment adventních věnečků, svícnů, doplňků a dárkových předmětů. Nově po celou dobu adventu otevřeli především pro Vaše děti betlém s živými zvířaty. Na Vaši návštěvu se těší personál prodejny firmy Necho.