fultext

Drobečková navigace

Úvod > Dění v obci > Kalendář akcí > Hlášení

Hlášení



Datum konání:
13.12.2018

V pátek 14. prosince 2018 v 19:30 hodin se koná v zasedací místnosti obecního úřadu veřejné zasedání zastupitelstva obce. Program je zveřejněn na úřední desce a na webových stránkách obce www.moravskyzizkov.cz.

 

Rybářství Dujsík bude zítra v 9 hodin prodávat živé ryby. V nabídce kapr, amur, tolstolobik, štika a pstruh. Na požádání ryby zabije a vykuchá.

 

Pojízdná prodejna porcovny masa z Miroslavi, bude zítra od 10:55 do 11:15 v naší obci nabízet široký sortiment kuřecího, krůtího, kachního, vepřového masa, masouzenářských výrobků a škvařeného sádla za nízké ceny. Příjem objednávek na tel. čísle 777 814 413.

 

Správa majetku obce Moravský Žižkov oznamuje, že z technických důvodů neproběhla v měsíci prosinci 2018 prostřednictvím SIPO záloha za vodné a stočné. Děkuje za pochopení.

 

Lékárna ve Velkých Bílovicích oznamuje, že zítra bude probíhat PROMO akce firmy PharmaSwiss. Švýcarské produkty na oči, cévy, zažívací potíže a další dostanete i s malým dárkem. Přijďte se inspirovat před vánocemi.

 

Nabídka prací hodinového manžela. Stavební práce, obklady, dlažby, sádrokartony, malování, pokládky plovoucích podlah, montáže a opravy nábytku, výměny vodo baterií, výměny zásuvek, vypínačů a světel. Telefon HONZA 775 332 610, www.hodinomanzel-cz.webnode.cz