fultext

Drobečková navigace

Úvod > Dění v obci > Kalendář akcí > Hlášení

Hlášení



Datum konání:
14.12.2018

Dnes v 19:30 hodin se koná v zasedací místnosti obecního úřadu veřejné zasedání zastupitelstva obce. Program je zveřejněn na úřední desce a na webových stránkách obce www.moravskyzizkov.cz.

 

Penzion Žurek Velké Bílovice přijme na zkrácený pracovní úvazek nebo na brigádu uklízečku. Více informací na telefonním čísle 731 910 451.

 

Vinařské potřeby LIPERA Velké Bílovice vás zvou k nákupu vánočních stromků - jedlí, smrčků, borovic za nejlepší ceny. Pozor, ke každému stromečku svařák zdarma! Takže nezapomeňte, Vinařské potřeby LIPERA Velké Bílovice, prodej každý pracovní den od 8 do 17 hodin a v sobotu dopoledne.

 

Firma Necho, Zahradní centrum se sídlem v Břeclavi, ulice Lidická u kruhového objezdu naproti Tesca oznamuje, že zahájila prodej vánočních stromků. V nabídce bude velký výběr jedlí, černých borovic a smrků. Při nákupu vánočního stromku dostanete jako dárek poukaz na 10 % slevu na celý nákup v Zahradním centru. Mají také připravenou prodejní výstavu vánočních dekorací, široký sortiment adventních věnečků, svícnů, doplňků a dárkových předmětů. Nově po celou dobu adventu otevřeli především pro Vaše děti betlém s živými zvířaty. Na Vaši návštěvu se těší personál prodejny firmy Necho.